BEATLES KULLET

født 10. desember 2011

KONTAKT OSS klikk herKontakt.html
 
 

Vi er utrolig stolte av å presentere vårt første kull, som ble født 10. desember 2011. Mamma er vår vidunderlige Gaia og pappa er fantastiske Rydiger som bor i Bergen. Da de ble født holdt Vita på å øve inn «Blackbird» av The Beatles på gitar, og vår lille sorte gutt stod fram som en selvklar «Blackbird», også viste de sin karakter i tur og orden, og fikk sangnavn som passer deres lynne. Hver og en er helt unik, og det er en stor opplevelse å få kose, stelle og leke med disse små vidunderene. De virker så glade der de beymringsløst hopper og spretter etter hverandre, klatrer som bjørner i klatretreet, slafser og gomler mat høylydt, nyter å bli slikket og være inntil mamman sin og elsker oppmerksomhet og kos fra oss. På bildene på denne siden er de 5 uker gamle. Klikk på bildene så kommer du til deres individuelle sider.

 

Hey Jude - b 22


MAMMA  GAIA

IC S*Kimaya Rozes Abigail Sciuto

BRI b


PAPPA  RYDIGER

SC (N) Wilois Leonardo

BRI a 21 33

 

Penny Lane - b 33

Michelle - c 21 33

Let it be - a

Blackbird - n

Here comes the Sun - a 33

Hey Jude

Penny Lane

Michelle

Let it be

Blackbird

Here comes the Sun

VEKTSKJEMA UKER      siste veiing 10 uker

Hey Jude

Penny Lane

Michelle

Let it be

Blackbird

Here comes the Sun

VEKTSKJEMA DAGER      21 første dager

Penny Lane ser på deg med de klareste øyne, og hele hennes vesen er full av tillitt og godhet. Penny Lane er veldig lik mamman sin i lynne, deilig og varm og full av kjærlighet. Også har hun slikt et vakkert ansikt med forskjellige uttrykk hver gang hun ser på deg.

Michelle er yndig, hvit og vakker, men la deg ikke lure, hun er vår lille rampejente, hun er minst, men tøffest og uredd utrolig morsom og spretten. Hun var først til å klatre ut av innhegningen og gå til topps i klatretreet og hun danser med støvsugeren. Michelle er også den som har ramponert lekehuset og som vinner lekeslossingen.

Blackbird er vår lille bjørnunge. Han er til å spise opp, så søt er han, tillitsfull og snakkesalig. Han ser ut som en bjørnunge og beveger seg som en. Også elsker han å ligge på ryggen og bli kost med på magen. Han er den første som løper fram for å få kos når vi kommer og den første til å kaste seg over matfatet. En skjønn gutt som kaprer hjerter.

Hey Jude er klok og selvstendig. Hun virker litt mer voksen enn de andre, da hun alltid opptrer med overblikk. Selv om hun kan være både klatremus og apekatt, så er det allikevel med verdighet. Hun er smart og finner alltid nye veier og løsninger på å nå opp til ting. Hey Jude viser vei, både for de andre kattungene og for oss.

Let it be er en trygg solid kar. Han opptrer litt som storebror og «tar seg av søsknene». Han er rolig, men kan leke som en villmann og løper veldig fort. Han er utrolig flott der han stolt og med løftet hode er så bamsete og god og lun i karakteren.

Here comes the Sun er som navnet tilsier en solskinnsgutt. Han «smiler» hele tiden, selv om han har sitt søte litt vemodige uttrykk i ansiktet. Han tiltrekker seg oppmerksomhet fra besøkende ved å «vise de rundt». Here comes the Sun kosesloss nesten alltid, men han liker å ligge i midten når de sover i klynge. Han er ekstra glad i sin søster Penny Lane. Sunny - little darling.

Det er ikke lov å laste ned bilder uten tillatelse. Copyright NO*Lille Mjau.

k l i k k   p å   b i l d e n e   a v   k a t t u n g e n e   f o r   å   k o m m e   t i l   d e r e s   e g n e   s i d e r

for nyeste fotoserie av alle kattungene sammen, klikk på bildene under  - her er de 10 uker