LEON

INTERNATIONAL CHAMPION


4 NOM + 1 CAGCIB + 3 CACIB + 3 CAC + Alle Ex1

GAIA

INTERNATIONAL CHAMPION


3 CACIB + 3 CAC + Alle Ex1

UTSTILLINGER
RESULTATER
katteshow
Leon og Gaia har vært på 7 forskjellige utstillinger, tilsammen 11 utstillingsbedømninger så langt.   2010: Norak og Lirak (ungdyr) og Borås, SWS, Norak, Adelkatten og Elfsborgskatten (voksen).

Dommersedler

Klikk her for å se alle

 
 

Leon har en eksepsjonell pelskvalitet, både tykk og kort og krisp, og en dyp svart farge. Han får mye skryt. Han har store runde øyne, ørene er perfekt små og riktig plassert, men litt lyse i fargen. Han har flott trill rundt hode, men han trenger litt tid på å vokse seg ut. Han kommer til å bli stor, benkonstruksjonen og den foreløbige muskelmassen viser det, det tok faren hans rundt 5 år å bygge seg helt opp. Selv om Leon har stukket av fra panel 2 ganger (?), så liker dommerene personligheten hans godt.

Leon

Gaia

Gaia er rett og slett en deilig katt, og sjarmerer dommerene ved å være så myk og kjærlig. Hun har en usedvanlig flott sjokoladefarge, som er ganske dyp og jevn allerede. Hun har fått en enorm kroppsvekt allerede til å være brittejente, og er jo fremdeles i vekst, så det lover bra. Hun er foreløbig litt lang i kroppen i forhold til massiviteten, og hodet er for lite, men hun har jo tiden på seg. Perfekte ører og nydelige øyne med farge som kler pelsen. Gaia utvikler seg til å bli en dronning.

Les mer om GaiaGaia.html
Les mer om LeonLeon.html

Copyright all text and all pictures (ask for permition) - Lille Mjau 2010